Čudna Noć, Nova godina

Da li ste već odlučili gde ćete proslaviti Novu 2015. godinu u Beogradu? Ko nije, imamo idealan i veoma povoljan predlog za vas.

Ukoliko ste izbirljivi, a želite da se to veče provedete sjajno uz: odličnu živu muziku, pravi sevdah, boemsku atmosferu, sjajno i veselo društvo, i da za pristojan iznos novca ne budete uskraćeni ni za šta, kafana Čudna Noć je pravo mesto za vas.

mapa1

Za sjajan muzički program će biti zadužen Pozitiv bend. Ova odlična ponuda koštaće vas samo 35 evra, a u cenu karte je uračunato domaće piće: pivo (Lav, Heineken), sokovi (gazirani i negazirani), vino (crno belo i rose), rakije (medovača, kajsija, dunja, šljiva), pelinkovac, vermut i vinjak, strana pića (Smirnoff, Johnnie Walker, džin i tekila) kao i meze.

*Rezervacije stolova su besplatne

čudna-noć-3

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com