Kabare 13, Nova godina

Za dobro raspoloženje, idealnu uslugu i potaman cene, Klub Kabare 13 idealno je mesto za doček Nove godine! Provedite najluđu noć u zemunskom Klubu Kabare 13.

Za muzički program biće zaduženi Vlada Krunić i fenomenalni Crystal bend. Cena karte za doček Nove godine u Kabareu 13 biće samo 30 evra za devojke i 35 evra za muškarce.

Doplate za mesta:

Barski sto - 20 evra (minimalno 4-5 osoba)

Visoko sedenje - 40 evra (minimalno 6-7 osoba)

Separe - 100 evra (minimalno 8-10 osoba)

ALL INCLUSIVE (domaća pića): rakije (medovača, šljiva, dunja, kajsija, malina) na čašice; Vino (crno i belo) na čaše; Pivo (Staropramen, Jelen i Beck's) na flaše 0.33;  Vodka na čaše; Pelinkovac na čaše; Sokovi (gazirani i negazirani) na flašice; Voda (gazirana i negazirana) na flašice. Strana pića se prodaju po nabavnim cenama. Veliki izbor hrane je u neograničenim količinama: bogato meze - plata (4 vrste suhomesnatih proizvoda, kačkavalj i tvrdi sir, masline, krastavčići) i koktel peciva.

kabare

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com