Blaywatch, vesti

Nova godina na splavu Blaywatch.

Idealno mesto, koje je tokom čitave sezone nudilo nezaboravan provod, za vaš doček novogodišnje noći je splav Blaywatch. Ponuda je fantastična, a atmosfera koja vas očekuje – nikad bolja!

splav Blaywatch

Za vaš provod, koji ćete dugo prepričavati, pobrinuće se fantastični White City bend, koji će svojom muzikom učiniti da u 2014. godinu uđete vrhunskog raspoloženja. Doček Nove godine na splavu Blaywatch dostupan vam je po ceni od samo 29€, koja podrazumeva uslugu all inclusive, odnosno konzumiranje pića po izboru tokom čitave večeri.

Inače uz uz svako rezervisano visoko sedenje dobijate gratis jednu flašu stranog žestokog pića po izboru, dok za svaki rezervisani separe dobijate dve flaše stranog žestokog pića po izboru.

Međutim, to nije sve! Očekuju vas i fantastične promocije! Po niskim promotivnim cenama će se prodavati energetska pića, ekskluzivna žestoka pića i likeri (Jack Daniels, Chivas Regal, Bejlis, Campari) i šampanjci (Moet i La marchesina).

splav Blaywatch

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć na splavu Blaywatch, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com