vesti

Nova godina na splavu Corso.

Ostalo je još samo malo vremena do poslednje i najluđe noći u 2013. godini. Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti doček Nove godine i koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

Splav - Restoran Corso Vam pruža elegantno mesto za doček Nove godine u spektakularnoj atmosferi, sa puno pozitivnog raspoloženja i mnogim iznenađenjima. Provešćete se jedinstveno i u 2014. godinu ući na najbolji mogući način.

Dostupno vam je sedenje, svečana večera, mali broj stajaćih mesta, uživanje u pesmama poznatih izvodjača, i sve to uz pristupačnu cenu karte i rezervacije. Cena dočeka je 60 €, za sedeća mesta, odnosno 45 € za stajaća mesta. All inclusive ulaznica obezbeđuje neograničenu konzumaciju tokom cele noći svih domaćih i stranih pića po želji gostiju. A za sve goste, na raspolaganju se nalazi posluženje sa švedskog stola priprmljenog u fantastičnoj kuhinji splava Corso.

Za muziku i vaše sjajno raspoloženje biće zaduženi Petar Bošković & Unisex & BG Walter Band, koji će učiniti da čitavu noć provedete na nogama.

Doček Nove 2014. godine na prestoničkom splavu Corso isplaniran je kao poseban gradski događaj, sa namerom da bude elegantan i bogat, i da ispuni novogodišnja očekivanja svojih odabranih gostiju. Očekuje vas neverovatan i neponovljiv provod u fantastičnom ambijentu.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć na splavu Corso. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com