vesti

Nova godina u kafani Zlatarski Raj.

Doček Nove godine u kafani Zlatarski Raj je idealan za pravi meraklijski doček. Ovde će vas svi obasipati zlatom, muzički program i sam koncept dočeka je pažljivo i brižno osmišljen sa primesama domaćinske atmosfere kao da najluđi doćek provodite upravo sa onima koje najviše volite, a to je kafana Zlatarski Raj.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Ljubica Mojisovska i Trendo Band maestralno će se pobrinuti da budete raspoloženiji nego ikada i da ovu 2014. dočekate uz najluđi mogući provod jer vi to i zaslužujete, za samo 25 € do 30 € uz predjelo i neograničenu konzumaciju pića i obezbeđen ulaz i za reprizu možete dočekati Novu godinu kako nikada niste imali prilike do sada.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Kafana Zlatarski Raj će vas ugostiti kako vam i dolikuje bolje od najboljeg, a Ljubica Mojisovska i Trendo Band biće razlog vašeg najvećeg veselja i najboljeg novogodišnjeg iskustva ikada. Ovo će biti veče puno iznenađenja, veče najbolje muzike, najluđeg provoda i najlepših emocija uz koje ćete odbrojavati sekunde do ponoći u kafani Zlatarski Raj sa fenomenalnom Ljubicom Mojisovski i Trendo Bandom koji će svirati boje nego ikad, samo za vas za doček najluđe 2014. godine jer vi to zaslužujete.

Ovaj doček će da se pamti, sve najluđe žurke i svi nezaboravni provodi smestiće se za doček 2014. godine u kafanu Zlatarski Raj i biće totalna ludnica do rane zore. Smeh do suza, igranka bez prestanka, nabolji repertoar najslađi zalogaj, najlepša čaša, samo u kafani Zlatarski Raj. Sve što očekujete od provoda i mnogo više od toga za novu 2014. godinu biće smešteno u kafanu Zlatarski Raj na Autokomandi.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Ovde vas čekaju najlepši gosti, najbolja muzika, najljubaznije osoblje i besprekorna usluga. Rezervišete svoju boemsku priču na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com