vesti

Nova Godina u klubu Hill.

Ne propustite da proslavite Novu godinu u jednom od najpopularnijih klubova u gradu - klubu Hill. Pripremite se za Doček 2014. godine! Za sve prijatelje beogradnocu.com dostava karata je besplatna na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

klub Hill

Klub Hill se nalazi u ekskluzivnom naselju Senjak, na mestu bivšeg kluba Kolektiv. Odlikuje se fenomenalnim enterijerom, kao i vrhunskim ozvučenjem i rasvetom, po ugledu na najpoznatije svetske diskoteke. Klub Hill ima obezbeđen parking velikog kapaciteta sa video nadzorom. Organizacija dočeka 2014. godine pripada isključivo klubu Hill i njegovom menadžmentu, koji garantuje kvalitet, bogat program, odličnu i brzu uslugu.

All inclusive uključuje neograničenu konzumacija domacih pića:
Pored domaćih pića koja su besplatna u neograničenim količinama cele noći, svako visoko sedenje dobija gratis flašu žestine po izboru, a separe gratis flašu PREMIUM žestokog pića.
*Svaka rezervacija bilo kog visokog sedenja, kraljevskog visokog sedenja i lux visokog sedenja podrazumeva gratis flašu žestokog pića po izboru (J.Walker, Ballantines, Bejlis, Absoluth , Smirnoff, Two Fingers, Jeger, Prosecco).

*Svaki separe podrazumeva i gratis flašu ekskluzivnog žestokog pića po izboru (Jack Daniels, Chivas Regal , Belvedere, Smirnof Black, Jameson ili sampanjca Moet & Chandon), kao i specijalno posluženje (hladno predjelo-pršuta, kačkavalj, kulen, kanapei, voće i crna čokolada).

Pogledajte mapu!

klub Hill

Rezervišite svoju kartu za najluđu noć u klubu Hill, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu bilo da živite u inostranstvu ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com