Loft, vesti

Nova godina u klubu Julian Loft.

Popularni prestonički klub Julian Loft, poziva vas da na najbolji mogući način dočekate 2014. godinu. Doček Nove godine u klubu Loft nesumnjivo će biti pravi spektakl! Zabavljaće vas samo najbolji. Pobednici Sunčanih skala, najbolji beogradski klupski bend 2012. godine i rezident bend najboljih klubova Beograda već godinama – fantastični No Comment Band! Svi članovi benda su završili muzičku akademiju i svoj život posvetili muzici. Stoga, na svakom nastupu unose novitete i izvode na originalan način najpoznatije svetske i domaće hitove. Upravo zbog te činjenice su postali mnogima klaberima omiljeni bend.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Pored ove sjajne muzičke ekipe u Loftu će vas zabavljati Resident DJs feat Nina Bernard. Klub Loft je mesto gde se za Dj pultom smenjuju najbolji gradski Dj-evi. U novogodišnjoj noći pojačani lepom podrškom iz mađarske u nastupu prepunog iznenađenja. Dj nastupi će se sastojati od tri bloka. Pre početka nastupa benda i u pauzama. Sjajna organizacija i veče za pamćenje, samo u klubu Julian Loft! Po ceni od samo 39 evra po osobi, moći ćete da provedete najbolju Novogodišnju noć do sada. Organizacija dočeka 2014. godine pripada isključivo klubu Loft i njegovom menadžmentu.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

All inclusive ponuda, tačnije cena karte podrazumeva neograničenu konzumacija domacih pića, sokova i alkohola. Pivo Staropramen, crno i belo vino, Gorki List, italijanski Vermut Bianco, 3 vrste koktela cele noći u vip sektoru! Gin Gordson (mnogima omiljeno piće gin-tonic besplatno!), coca cola, biter lemon, tonic, next sokovi...Uz svaku rezervaciju visokog sedenja, staklenog vip stola ili separea, besplatna je flaša žestine.

Ukoliko želite da rezervišete Vip pult, barski sto, visoko sedenje ili separe, koji imaju dodatak pića po izboru, moguće je da to ostvarite ukoliko kupite odgovarajući broj karata. Za rezervacije cene se kreću od 20 do 280 evra. Rezervacija VIP separea je 1000 evra, a dobija se gratis flaša Dom Perignona, korpa sa jagodama i kanapei sa kavijarom. Obezbedite sebi na vreme neponovljivo novogodišnje uživanje, uz izvanredan muzički program, samo u klubu Julian Loft. Dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U iščekivanju dočeka Nove godine u klubu Loft, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u fantastičan enterijer ovog izvanrednog mesta. Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u prestoničkom klubu Loft! To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com