Najave, Nova godina, vesti

Nova godina u klubu Sugar&Spice: Besplatan vaučer za spring break uz kartu!

Novogodišnja ponuda u klubu Sugar&Spice postala je još pikantnija. Naime, od danas postoji specijalna akcija za sve koji kupe kartu preko oficijalnog broja beogradnocu.com, dobijaju besplatan vaučer za party putovanje koje se održava 1. maja BIG SPRING BREAK Umag beach 2015.

klub Sugar and Spice

Party putovanje! Specijalni poklon za narednih 100 kupaca karata za doček u klubu Sugar & Spice, od našeg generalnog sponzora, turističke agencije Party Travel-a :

All INCLUSIVE ULAZNICA za doček 2015 u klubu Sugar & Spice + VAUCHER za putovanje BIG SPRING BREAK festival na moru - UMAG 2015 od 1.maja (3 noćenja u smeštaju na moru – Electro house Beach Party 3000 ljudi, BESPLATAN smeštaj za sva 3 noćenja, plaćaju se prevoz i fakultative) po neverovatnoj ceni od 33e!

Umag je mesto u Hrvatskoj gde se održava festival elektronske muzike svake godine za 1. maj.

Znači, narednih sto karata po ceni 33 evra nude pored dočeka nove godine i besplatan vaucher za putovanje 1. maja! Požurite , rezervišite svoje mesto na vreme!  Broj vaučera i ulaznica je ograničen!

klub Sugar and Spice

Više o ponudi za doček Nove godine 2015. možete pogledati na linku!

Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com