Loft, vesti

Nova godina uz klub Julian Loft.

U klubu Julian Loft očekuje vas doček Nove godine za pamćenje. Po veoma pristupačnim cenama moći ćete da se provedete fantastično i nezaboravno. Za vaše uživanje biće zadužena neverovatna muzička ekipa.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U klubu Loft novogodišnju noć obeležiće zvanično najbolji klupski bend 2012, pobednici Sunčanih skala, sjajni muzičari – No Comment bend. Na repertoaru ovog sastava su MTV hitovi, kao i hitovi domaće i strane muzike, pa će za svakog biti po nešto. Ukoliko ste ljubitelj elektronskog zvuka, klub Julian Loft misli i na vas. Naime, pored No Comment benda novogodišnju noć u klubu Loft obeležiće i rezident Dj-evi, kao i Nina Bernard, atrakcija mađarske dj scene.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

U cenu karte, koja je 39€, je uračunata neograničena konzumacija domaćih i stranih pića, a ukoliko izvršite i rezervaciju visokog sedenja, staklenog vip stola ili separea, dobijate besplatnu flašu žestine gratis! Rezervacija Vip pulta je 20 €, dok je uslov za rezervaciju je minimum 3 ljudi. Rezervacija barskog stola je od 30 €, a uslov za minimum 5 ljudi. Rezervacija visokog sedenja je od 130 €, takođe minimum 5 ljudi, dok je rezervacija separea od 280 € , u zavisnosti od veličine separea. Na raspolaganju su separei za 6, 8, 10 i 12 ljudi. Rezervacija VIP separea je 1000 €, a uz istu dobijate gratis flaša Dom Perignona, korpa sa jagodama, kanapei sa kavijarom i mnoge druge pogodnosti.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Loft. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

U iščekivanju dočeka Nove godine u klubu Julian Loft, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u spektakularni provod koji vlada na ovom popularnom prestoničkom mestu za provod. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com