Štikla i Burence, vesti

Nova Godina uz Štiklu i Burence.

Za sve ljubitelje pravog kafanskog provod, idealno mesto za doček novogodišnje noći je kafana Štikla i BurenceKafana Štikla i Burence vam je tokom čitave sezone nudila nezaboravan i spektakularan provod, a za Novu godinu i neverovatan doček po ceni od 35 € i 45 €. Ponuda je fantastična, a atmosfera koja vas očekuje – nikad bolja!

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Cena karte od 35 € i 45 € obuhvata all inclusive ponudu, odnosno neograničeno konzumiranje domaćih pića i bogato meze. Cena od 35 € je za barske stolove, dok je cena karte od 45 € za kafanski sto, odnosno sedenje. Više informacija možete dobiti na našem portalu, u specijalnoj rubrici Nova Godina.

Za novogodišnju noć u kafani Štikla i Burence nastupiće Miroslav Mirče Radulović, široj javnosti poznati pevač iz emisije “Zvezde Granda”. Njegov prvi singl ’’Fatalna’’ koji je snimio 2009. godine jasno je ukazivao na potencijal ovog izvanrednog mladog pevača. Danas nastupa po klubovima i diskotekama u Srbiji, a publika ga uvek dočeka ogromnim odzivom. Svaki njegov nastup, odlikuje se raznovrsnim repertoarom od narodne muzike, pop muzike, preko starog rock-a i novokomponovanih, turbo folk pesama. Možete očekivati sjajnu atmosferu, dosta pozitivne energije i druženja.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Štikla i Burence. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U iščekivanju dočeka Nove godine u kafani Štikla i Burence, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u spektakularni provod koji vlada na ovom popularnom prestoničkom mestu za provod. Fotografije će vas garantovano inspirisati da Štikla i Burence budu deo vašeg dočeka 2014.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com