vesti

Nova kafana u gradu - Tarapana.

Beogradski kafanski provod postao je bogatiji za još jedno pravo bomesko mesto. Naime, sinoć je, u petak 22. novembra, otvorena kafana Tarapana. Otvaranje je proteklo fenomenalno, uz dobru muziku, veliki izbor pića i vrhunsku uslugu.

kafana Tarapana

Fotografisano u Kafana Tarapana

Otvaranju kafana Tarapana prisustvovalo je mnoštvo gostiju koji su maksimalno uživali u provodu koji ovo mesto nudi. Atmosferu su do usijanja doveli Darija Stanojević i Sloba Miletić, svojim fantastičnim vokalima i nesumnjivo dobrim izborom muzičkih numera. Provod je trajao do ranih jutarnjih časova, a svi su bili maksimalno raspoloženi.

kafana Tarapana

Fotografisano u Kafana Tarapana

Ipak, da ne bi ostalo samo na rečima, pogledajte našu galeriju fotografija. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su se tako sinoć provodili na otvaranju kafane Tarapana. Pogledajte šta su zabeležili. Fotografije će vas garantovano inspirisati da ovo mesto postane neizbežni deo vašeg izlaska.

kafana Tarapana

 Fotografisano u Kafana Tarapana

Za sva naredna dešavanja u kafani Tarapana rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstven provod! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com