Razno, vesti

Izaberite svoju omiljenu destinaciju za putovanje.

Do sada ste navikli da vas izveštavamo o najboljim i najatraktivnijim mestima za izlazak. Međutim, vaš omiljeni portal beogradnocu.com ne prestaje da vas iznenađuje, i od sada vam nudi da pored omiljenih mesta za izlazak izaberete i omiljenu destinaciju za put. Naime, nova rubrika na našem portalu  putovanja, vam omogućava da rezervišete sebi odmor. Tako je, dobro ste čuli, nudimo vam priliku da preko našeg portala iskusite noćni život najatraktivnijih destinacija.

Naime, ukoliko preko našeg portala izvršite Online rezervaciju za putovanja koja imamo u ponudi, ostvarićete pravo na popust. Zato ne oklevajte i što pre rezervišite neku egzotičnu destinaciju koju imamo u ponudi za vaš nezaboravni provod.

putovanje

 

Dolazi nam leto, a na našim putovanjima vas čekaju lude noći na Ibici koje će vas očarati u svakom pogledu i naterati vas da na njoj ostavite i poslednji atom snage igrajući do zore uz najslobodnije i najatraktivnije klabere sveta. Zatim su tu magične plaže Lefkade, prilika da upoznate čuveni Bar street u Turskoj gde kafići i diskoteke rade celu noć i još mnogo toga.

Ovo su putovanja koja u potpunosti mogu promeniti vaš život. Pruža vam se prilika da se okupate u najpoznatijim morima na svetu, osunčate na najlepšim plažama, upoznate sa istorijom raznih zemalja, čujete najneverovatnije priče i anegdote i to sve kroz najbolju zabavu.

putovanje

 

Naravno, kao i uvek sa vama će ce provoditi i naši fotografi, koji nikada ne propuštaju najbolje provode, a ni najluđa putovanja.

Ne preostaje ništa drugo nego da vam se zahvalimo što nas pratite. A mi vam obećavamo još mnogo dobrih vesti, akcija, informacija i zanimljivih tekstova o najboljim provodima u našem glavnom gradu. I naravno još mnogo iznenađenja. Rezervišite svoj provod na beogradnocu.com i slobodno se prepustite nama, jer mi radimo za vas!

 

beogradnocu.com