Bašta kod Juge, Najave, vesti

Nakon što vremenske prilike presinoć nisu dozvolile da naš proslavljeni kantautor Vlado Georgiev održi koncert u Bašti kod Juge, poznat je novi datum održavanja koncerta – ponedeljak, 7. septembar! Najavljeno je prijatno vreme, bez padavina, a vrata Bašte kod Juge se za fanove otvaraju već od 20h.

Vlado Georgiev BKJ

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Sve do sada kupljene ulaznice važiće i u novom terminu, a oni koji još uvek nisu kupili ulaznice za ovaj spektakl mogu to da urade već od danas. Cena karte iznosi 1.500 dinara. Podsećamo – Georgiev je početkom juna proslavio svoj 39. rođendan upravo na svom prvom letnjem koncertu u Bašti kod Juge, a pevač će u ponedeljak uveče podeliti svoj bogat repertoar sa publikom uz svima dobro poznate pesme poput „Živim sad”, „Anđele“, „Šta bi prijatelji moji”, „Lažljiva”, „Zbogom ljubavi”, ali i numere sa poslednjeg albuma “Daljina” koje su naišle na savršen prijem kod publike.

„Posle nastupa na Beer Fest-u svima će nam prijati dobra klupska svirka u jednoj od najlepših bašta u Beogradu“, izjavio je Georgiev uoči nastupa u Bašti kod Juge.

Vlado Georgiev BKJ 1

Fotografisano u Bar Bašta kod Juge

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom prestonice.

 

beogradnocu.com