Najave, vesti

Novica Zdravković u kafani Balkanika.

Na ovo ste dugo čekali! Kafana Balkanika je prvo mesto u prestonici koje nudi spoj modernog i tradicionalnog u savršenom maniru kafansko - klupskog ambijenta. Vaša potreba za elegancijom i ispoljavanjem ličnog glamura biće potpuno zadovoljena. Gde god da sednete u kafani Balkanika bićete u centru pažnje i dešavanja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Eminentni pop i folk izvođači garantuju Vam nezaboravni provod od 22 sata do ranih jutarnjih sati. Večeras, 19. septembra, uživajte u prepoznatljivom glasu i repertoaru Novice Zdravkovića. U subotu, 20. septembra, Novici Zdravkoviću će se pridružiti Vanja Zelenski i učiniti da Vam ovaj vikend bude za pamćenje. Zato Vas očekujemo da dođete i provedete uzbudljivu noć u kafani Balkanika, uz prijatno osoblje, pravi štimung i još bolje cene.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com