Stefan Braun, vesti

Noviteti u klubu Mr. Stefan Braun!

Svi koji još uvek nisu posetili najviši klub u Beogradu  Mr. Stefan Braun, pored najboljeg provoda u gradu propuštaju još dosta toga. Naime, od ove sezone u ovom fenomenalnom klubu očekuje vas dosta noviteta, i iznenađenja, a jedno od njih je svakako preuređen enterijer.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Enterijer kluba Mr. Stefan Braun od ove sezone maksimalno je podređen vašem uživanju, i fenomenalnom provodu, kakav ovde nikada ne izostaje. Pored modernih komada nameštaja, koji su u savršenom skladu sa arhitetkonskim uslovima lokala, dodatnu notu vrhunskoj estetici daje pažljivo birano osvetljenje, i igranje istim.

Enterijer kluba prilagođen je svetskim standardima, pa ko god bude gost kluba Mr. Stefan Braun, imaće osećaj da je u nekoj velikoj svetskoj prestonici. Kao član organizacije "The World's Finest clubs", klub i dalje pruža najbolji, i neuporediv provod. Modernizacijom prostora učinjeno je da klub Stefan Braun bude najpogodniji za svaki vid vaše zabave, bilo da želite da uživate u vip separeu, neobavezno igrate, ili pak želite da se zabavljate uz ples na popularnom centralnom šanku.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ono što je sigurno, novi enterijer maksimalno doprinosi podizanju provoda na još viši nivo! Klub Stefan Braun iz sezone u sezonu potvrđuje da je najbolji. Njihov recept za uspeh jeste to što su gosti uvek na prvom mestu, pa vas upravo zbog toga u klubu Stefan Braun očekuje još dosta iznenađenja, i naravno, neponovljivog provoda.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati novi ambijent ovog kluba, ali ćete pravu energiju ovog mesta osetiti tek kada u njemu budete i uživali. U našoj galeriji možete pogledati i fotografije provoda od početka ove sezone, i uveriti se zašto je klub Stefan Braun  “World's Finest”.
Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Stefan Braun

 

beogradnocu.com