vesti

Novogodišnja erupcija u Kafanici Klupče.

Trio Bend prirediće fenomenalan doček Srpske Nove godine da ćete poželeti da se večerašnji provod ne završi nikada. Ovako vesela atmosfera podići će sve u vazduh večeras i doneti vam atmosferu sa najlepših i najveselijih dočeka Nove godine iz svih krajeva sveta. Kafanica Klupče, večeras očekuje baš vas jer Trio Bend priprema sve ono što volite i što priželjkujete da čujete i doživite u najluđoj noći.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Kafanica Klupče sprema za vas predivan doček, vaše raspoloženje i vaša očekivanja jedino su zaduženje Kafanica Klupče i Trio Bend će u maksimalnom ispunjenju tog zadatka pomoći kroz najbolju pesmu na kakvu ste i navikli u kafani Kafanica Klupče najboljoj u gradu, a za večerašnji doček i najsjanijoj.

kafana Kafanica Klupče

 Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Večeras će biti baš vaše veče, sjediniće se i suza i pesma i najlepše želje i najvrelije emocije jer je Kafanica Klupče kuća najlepših događaja zato mnogi svoje kafanske sudbine traže i pronalaze baš tu u kafani Kafanica Klupče, budito to i vi večaras.

kafana Kafanica Klupče

Fotografisano u Kafana Kafanica Klupče

Rezervišite doček koji se pamti u Kafanica Klupče na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja  preko računa. Kafanica Klupče je i naša druga kuća, slavimo večeras zajedno!

 

beogradnocu.com