Molokini, vesti

Novogodišnja noć uz klub Molokini.

Ostalo je još samo par dana do poslednje i najluđe noći u 2013. godini. Da biste u 2014. ušli na najbolji mogući način, tu je beogradnocu.com da vam preporuči isključivo vrhunska mesta za doček Nove godine.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Ukoliko ste bili među onima koji su proteklu sezonu proveli u klubu Molokini, jasno vam je da je ovo jedno od mesta koje postavlja standarde noćnog provoda u prestonici. I u novogodišnjoj noći očekuje vas spektakl uz Deda Mraza i Baba Mrazicu, ali i sjajan muzički repertoar, pristupačne cene i dosta iznenađenja.

Za samo 32€ dostupna vam je All Inclusive ponuda, odnosno konzumiranje pića tokom čitave večeri. Zabavljaće vas neodoljivi Boban Radosavljevic Rodjen Loš , virtuozi Milan Tomić i Dejan Lukić, kao i Ana Živković, prelepi vokal, dok će za Dj pultom biti jedan od rezidenata kluba - Dj Kika sa gostom iznenađenja.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

U ponudi su i rezervacije barskih stolova, visokog sedenja, kao i separea, po sledećim cenama: Barski sto od 20e, 25e, 35e, 45e i 65e, u zavisnosti od položaja i pića po izboru, zatim visoko sedenje od 70e, separe od 200e, i VIP separe od 300e.

Jedan od najlepših klubova u Srbiji, prepoznatljivog enterijer sa 25 velikih akvarijuma za najluđu noć, uz sav glamur i sjaj prelepih dama i cenjene gospode, učiniće da vam cela godina bude kao u klubu Molokini, savršena. U iščekivanju novogodišnje noći, pogledajte našu galeriju.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Molokini. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com