vesti

Novogodišnja žurka u klubu Hill.

Popularni prestonički klub Hill, poziva vas da na najbolji mogući način dočekate 2014. godinu. Doček Nove godine u klubu Hill nesumnjivo će biti pravi spektakl.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Zabavljaće vas neodoljiva Aleksandra Marjanović i Fantastic Bend koji će vam učiniti ovu Novu godinu najlepšom do sada. Uz toplinu kojom klub i njegovi zaposleni odišu od samog otvaranja, u novogodišnjoj noći zaboravićete na minus napolju. Klub Hill će ove godine biti vaš Deda Mraz i pokloniti vam najluđu Novogodišnju žurku ikada.

Po ceni od samo 45 evra po osobi, moći ćete da provedete najbolju Novogodišnju noć do sada. Organizacija dočeka 2014. godine pripada isključivo klubu Hill i njegovom menadžmentu.  Klub Hill je nastao spojem menadžmenta splava Jimmy's i kluba Kolektiv - imena koja garantuju kvalitet, bogat program, odličnu i brzu uslugu.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

All inclusive ponuda, tačnije cena karte od 45 evra, podrazumeva neograničenu konzumacija domacih pića, sokova i alkohola. Ukoliko želite da rezervišete barski sto, visoko sedenje ili separe, koji imaju dodatak pića po izboru, moguće je da to ostvarite ukoliko kupite odgovarajući broj karata. Za rezervaciju separea, cene se kreću od 300 do 800 evra, u zavisnosti od položaja i veličine. Svaki separe podrazumeva i gratis flašu ekskluzivnog žestokog pića po izboru, kao i specijalno posluženje poput hladnog predjela, kanapea, voća i crne čokolade.

Obezbedite sebi na vreme neponovljivo novogodišnje uživanje, uz izvanredan muzički program, samo u klubu Hill. Dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U iščekivanju dočeka Nove godine u klubu Hill, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u fantastičan enterijer ovog izvanrednog mesta. Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u prestoničkom klubu Hill! To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com