Molokini, vesti

Novogodišnja žurka u klubu Molokini.

Svaka godina koja počne na pravi način ima draž sama po sebi. Kada se dobro provedemo, a malo i nazdravimo, kaže se da smo u Novu Godinu ušli na pravi način. Zato, ne propustite da takav doček imate i vi, i to samo u klubu Molokini!

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Jedan od najlepših klubova u Srbiji, prepoznatljivog enterijer sa 25 velikih akvarijuma za najluđu noć, uz sav glamur i sjaj prelepih dama i cenjene gospode, učiniće da vam cela godina bude kao u klubu Molokini, fenomenalna.

Zabavljaće vas neodoljivi Boban Radosavljevic Rodjen Loš , virtuozi Milan Tomić i Dejan Lukić, kao i Ana Živković, prelepi vokal, dok će za Dj pultom biti jedan od residenata kluba - Dj Kika sa gostom iznenađenja. Uz toplinu kojom klub i njegovi zaposleni odišu od samog otvaranja, u novogodišnjoj noći zaboravićete na minus napolju. Klub Molokini će učiniti da vam Deda Mraz tačno u ponoć donese sreću!

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Po ceni od samo 32 evra po osobi, moći ćete da provedete najbolju Novogodišnju noć do sada. Ukoliko želite da rezervišete barski, visoko sedenje ili separe, sa dodacima pića po izboru, cene rezervacija se kreću od 20 evra do 300 evra. Minimalni broj karata za rezervacije je četiri karte, a od pića tokom večeri, moći ćete da konzumirate domaće i strane brendove, i hranu, ukoliko rezervišete odgovarajući sto.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Molokini, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu bilo da živite u inostranstvu ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com