Složna Braća, vesti

Novogodišnje čari u Složnoj Braći.

Ostalo je još nekoliko dana do Novogodišnje noći, zato ne propustite da je provedete u kafani Složna Braća! Dočekajte Novu 2014. godinu u ovoj sjajnoj kafani koja vam je priredila raznorazna iznenađenja i zabavu do jutra, kako biste ovo veče proveli na najbolji mogući način. Uplovite u predstojeću godinu sa kafanom Složna Braća, jer kao što već znamo, ovde se uvek sreća vraća!

Za sve muškarce, cena karte je samo 35 evra po osobi, dok je za devojke 30 evra. Takođe, vašem sjajnom provodu, doprineće i fenomenalni pevač i zabavljač Nikola Vasović, koji već mesecima puni ovu kafanu i razne klubove u kojima gostuje. Očekujte u Novogodišnjoj noći vrhunsku muziku i lumperaj do sitnih sati.

U kafani Složna Braća očekuje vas i nagradna igra, pa da vidimo ko će biti srećni dobitnik. Nagradna igra izvlačenja isečaka sa karti sledi posle ponoći, kad se smire strasti i zdravica. Prva nagrada biće šampanjac Moet, druga je šampanjac Prosecco, dok je na trećem mestu tanjir Zlatiborac pršute. Sjajna ponuda, samo u kafani Složna Braća.

kafana Složna Braća

Kafana Složna Braća nalazi se u samom centru Beograda, u ulici Vojvode Dobrnjca i od osnivanja gaji tradiciju niskih cena i perfektne usluge. Pored toga što su cene pristupačne, izbor pića je veoma veliki, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet rakije.

Kafana Složna Braća jedno je od retkih prestoničkih boemskih mesta koje je otvoreno od utorka pa sve do kraja vikenda i tada ne prestaje sa provodom. A pored toga, muzički repertoar je svakog dana na veoma visokom nivou. Ukoliko ste željni dobre pesme, prijatnih konobara i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate, a sve to po niskim cenama kakvih nema u gradu, predlažemo vam da odmah rezervišete svoje mesto za najluđu Novogodišnju noć samo u kafani Složna Braća! Posetite je jednom da biste proverili, a vratićete se sigurno!

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Složna Braća. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com