vesti

Novogodišnje zagrevanje u kafani Fenjer.

Najbolji način da provedete poslednje dane 2013 , nesumnjivo je izlazak u kafanu Fenjer . Za sve ljubitelje pravog boemskog i kafanskog provoda kafana Fenjer nudi neverovatni meraklijski provod ovog vikenda.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Naime, u petak 27. decembra u kafani Fenjer zabavljaće vas sastav 4 za groš Bend. Ovaj fantastični sastav inače ima sedam izuzetnih članova. Zabavljaju vas pevačica, pevač, saksofon, klavijatura, bas, bubanj… Možete uživati uz pop i rok muziku, a kako noć odmiče nastavlja se sa narodnom i starogradskom muzikom. Očekuje vas prava klupska atmosfera u kafanskom ambijentu, uz cene prilagođene svačijem džepu.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Samo dan kasnije, u subotu 28. decembra zabavljaće vas fenomenalni Absolut bend, koji uvek napravi pravi spektakl. Kao i uvek, njhova sjajna muzika držaće vas na nogama čitave večeri. Pevačica, pevač sa gitarom, kao i klavijaturista učiniće vaše veče neverovatnim i nezaboravnim. Takođe vas, kao i u petak, očekuju razni žanrovi i bogat muzički repertoar. Moći ćete da se provodite i uz domaće i strane hitove, koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Njihovi nastupi sve su posećeniji, a dobra atmosfera nikada ne izostaje.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Fenjer. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite. Naravno, naši fotografi će se provoditi sa vama jer ne propuštaju najbolja gradska dešavanja.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za sva naredna dešavanja u kafani Fenjer rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne ili obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com