Najave, Ona Moja, vesti

Nova Godina je za koji dan, samim tim beogradnocu.com ima potrebu da vas u pozna sa sjajnim repertoarom ove kafane, kako bi ste svoje prve dane nove godine iskoristili najbolje. Kao i svakog utorka, tako vas i večeras u kafani Ona Moja zabavlja kralj narodne pesme - Marko Bulat. Spremite se na najluđu žurku u gradu, jer Marko Bulat itekako ume da zabavi sve goste. Spektakl u najavi!

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U noći Nove godine, 31. decebra u ovoj kafani čeka vas Panta Rei koji obećava pravu novogodišnju atmosferu i najbolji provod. Za reprizu Nove godine, 1. januara u kafani vas čekaju Acko Petrović i Katarina Didanović, dok u petak za sjajan provod garantuju Nikola Savić i Marijana Milosavljević. Subota sa Panta Rei ponovo obećava a u nedelju nas čekaju Kristina Kuzmanovska i Nenad Jovanović.

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

 

beogradnocu.com