vesti

Novogodišnji doček u Central Palace.

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu,. vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje.  Za sve ljubitelje dobre žurke, vrhunskog ambijenta i klupske atmosfere, nema sumnje da je Central Palace jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine.

Za vaš najbolji doček do sada pobrinuće se vrhunska ekipa – Aco Pejović, The Beatshakers, Dj Mirko, Dj Mexx, Dj Playa, Dj Gru. Očekuje vas neverovatna i spektakularna atmosfera sa 5000 ljudi koliko staje u ovaj predivan ambijent. Neponovljiva Nova godina je na pragu.

Što se tiče cene, veoma je pristupačna, a karta za vaš novogodišnji provod dostupna vam je po ceni od samo 32 €. Karta predstavlja all inclustive ponudu, tačnije u cenu karte je uračunata neograničena kozumacija preko 20 vrsta pića cele večeri. U Central Palace svaki nivo imaće 35 metara šanka sa ukupno i do 20 duplih točilica. Separee i barske stolove, svoje osoblje (hostese, konobare, šankere, barmene, menadžere, šefove, higijeničarke ) i svoje ozvučenje kao i savremenu svetsku rasvetu.

Promotivne su cene stranih žestokih pića, kao i cene koktela od 3 litre, Moet-a itd. Promociju će raditi preko 30 devojaka. Ukoliko želite da rezervišete sto u Central Palace u Zepter Event Centru, cene rezervacija stolova se kreću od 15evra za barski sto, do 500 evra za kraljevski separe.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Central Palace. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com