Molokini, vesti

Novogodišnji doček u klubu Molokini.

Tokom čitave sezone klub Molokini postavljao je standarde pravog provoda i uživanja u Beogradu. I u novogodišnjoj noći ispuniće sva vaša očekivanja.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Klub Molokini ima izvanrednu ponudu za vaš doček 2014. godine. Naime, cena karte po osobi iznosi 32 evra, a karta obuhvata all inclusive ponudu, odnosno konzumiranje svih domaćih pića tokom čitave večeri.

Za vaše maksimalno uživanje u najluđoj noći i nezaboravan kraj ove godine pobrinuće se fantastični Boban Radosavljević i Ana Živković, čijem šarmu nećete odoleti.Na repertoaru će biti hitovi zabavne i narodne muzike, kao i sve ono što izvođače u trenutku inspiriše, ili ono u čemu gosti posebno uživaju. Za Dj pultom biti jedan od residenata kluba - Dj Kika sa gostom iznenađenja. Prisutni će biti i Deda Mraz i Baba Mraz.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Ukoliko želite da rezervišete barski, visoko sedenje ili separe, sa dodacima pića po izboru, cene rezervacija se kreću od 20 evra do 300 evra. Minimalni broj karata za rezervacije je četiri karte, a od pića tokom večeri, moći ćete da konzumirate domaće i strane brendove, i hranu, ukoliko rezervišete odgovarajući sto.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Molokini. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com