vesti

Novogodišnji doček u restoranu Sent Andrea.

Popularni prestonički restoran Stara Sent Andrea, poziva vas da na najbolji mogući način dočekate 2014. godinu. Doček Nove godine u restoranu Sent Andrea nesumnjivo će biti pravi spektakl.

restoran Stara Sent Andrea

Fotografisano u Restoran Stara Sent Andrea

Kupovinom karte koja vam je dostupna po ceni od samo 50 evra, dobijate da piće i hranu, i naravno, sjajnu muziku. Pri dolasku u restoran, čekaće vas piće dobrodošlice po izboru, a što se hrane tiče, možete da birate između dva menija na raspolaganju. Na prvom meniju predjelo se sastoji od 3 različita predjela, a glavno jelo od dva jela sa prilogom, dok je na drugom meniju predjelo od 2 različita predjela, a glavno jelo od dva jela sa prilogom. Od vrhunske hrane kakvu Sent Andrea nudi, moći ćete da uživate u slasnoj jagnjetini ispod sača ili rolnicama od bifteka sa sosom od bundeve, ribi, ali i dezertima poput kolača i raznih pita.

restoran Stara Sent Andrea

Fotografisano u Restoran Stara Sent Andrea

Da bi vaša novogodišnja noć bila fantastična pobrinuće se Starogradski Ansambl “Stari Drugari”. Uz najlepše starogradske i narodne pesme moći ćete potpuno da se opustite i uživate u restoranu Sent Andrea. Obezbedite sebi na vreme neponovljivo novogodišnje uživanje, uz izvanredan muzički program, samo u restoranu Sent Andrea. Dobar provod je zagarantovan, a na vama je samo da ga ne propustite.

Ukoliko budete uživali u novogodišnjoj noći u restoranu Sent Andrea, možete doći ponovo, i to odmah sutradan, 01. januara 2014. godine, jer vam je Sent Andrea pripremila sjajnu ponudu i za reprizu dočeka Nove godine. A la carteuz Starogradski Ansambl “Triola” kada vas očekuje odličan provod i dosta interesantnih pogodnosti.

restoran Stara Sent Andrea

Fotografisano u Restoran Stara Sent Andrea

U iščekivanju dočeka Nove godine u restoranu Sent Andrea, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u fantastičan enterijer ovog izvanrednog mesta. Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u prestoničkom restoranu Sent Andrea! To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com