Jimmy's, vesti

Splav Jimmy's pripremio vam je nezaboravan doček, kvalitetna pića, odličan muzički program po vrlo povoljnoj ceni.

Ukoliko su vam preko glave dočeci u improvizovanim prostorima, salama, hangarima, masovni dočeci gde ne mozete da dobijete ni piće za koje ste ne tako malo platili, kao i dočeci gde vam svašta obećaju i ispišu da bi popunili flajer, vreme je da se obratite klubovima i organizatorima koji su svoju reputaciju gradili na dobrom provodu i kvalitetnoj usluzi. Upravo je reč o splavu Jimmy's.

jimmys (1)

Za muzički program biće zaduženi Bend uživo - Bojan Savić i Zejna, Dr Iggy ( back to the 90’s ) i Dj Suport -The Revetilters (najbolja house muzika). Ali to nije sve! Pored sjajnog programa, u cenu ulaznice je uračunata i neograničena konzumacija hrane ( kanapei i meze )kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića stranih i domaćih proizvođača.

Cena karte je kreće se od 25 € - pogledajte na našem portalu detaljne informacije.

JIM

Naravno, da ne zaboravimo,  iako je zimska sezona još uvek u toku, splav Jimmy's. poseduje i grejanje, pa nećete morati da brinete o niskim temperaturama. Na vama je samo da se opustite i uživate u najboljoj muzici i vrhunskoj atmosferi koja vas očekuje.

Splav Jimmy's okuplja najkvalitetnije gradske ekipe i poznat je kao mesto na koje dolaze poznate ličnosti, sportisti i najlepše devojke. Prelep ambijent splava Jimmy's, prijatno i veoma profesionalno osoblje, kvalitetan muzički program i sjajna atmosfera su dobar razlog zasto baš na ovom splavu treba da dočekate Novu 2015 godinu.

jimmys-22

Za svakoga će biti po nešto, tako da se garantovano nećete pokajati ukoliko vaš izbor za doček Nove godine bude splav Jimmy's.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com