Teatro, vesti

Novogodišnji spektakl u klubu Teatro.

Klub Teatro je najmodernije opremljena diskoteka u Beogradu koja vam za doček 2014. godine nudi pravi spektakl.  Za ovogodišnju proslavu novogodišnje noći klub Teatro svima koji mu budu ukazali poverenje nudi provod na čak tri stejdža, uz fantastični i pažljivo birani muzički repertoar, i što je takođe bitno napomenuti, uz veoma pristupačne cene.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Na glavnom stejdžu će pevati Milena Ćeranić sa bendom, dok je drugi stejdž rezervisan za RnB & house muziku. Na trećem stejdžu očekuju vas ozvučeni tamburaši, odnosno provod prilagođen za pravi boemski i meraklijski doček Nove godine. Za svakoga će biti po nešto, tako da se garantovano nećete pokajati ukoliko vaš izbor za doček Nove godine bude klub Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Sa mejn stejdža odzvanjaće hitovi Milene Ćeranić poput “Dvadeset gazim”, “Kabriolet”, “Ciganka sam mala”, “Noćas tvoja sam” i druge, dok će vas sa RnB & house zabavljati najbolji DJ-evi sa fantastičnim muzičkim setovima. Tamburaši će takođe napraviti fantastičan provod, koji ćete dugo prepričavati isključivo u superlativu.

Cena karte je 32€, i u pitanju je all inclusive ponuda. Doplata za rezervaciju separea se kreće od 250€ do 600€ u zavisnosti od položaja u klubu, a doplata za rezervaciju dela kluba sa oznakom VIP ROOM je 400€.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Teatro. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

U iščekivanju dočeka Nove godine u klubu Teatro, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u spektakularni provod koji vlada na ovom popularnom prestoničkom mestu za provod. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com