River, vesti

Novogodišnji splav River.

Još jedna izuzetno povoljna ponuda za proslavu Nove godine dolazi sa splava River. Naime, vrhunski provod, na kakav ste navikli kada je ovo mesto u pitanju, biće vam dostupan po fantastičnoj ceni od samo 32€, koja podrazumeva all Inclusive ponudu, odnosno neograničeno konzumiranje domaćih i stranih pića

Za dobar provod i fantastičnu muziku će se pobrinuti Pozitiv Band, kao i gost iznenađenja koji će se pojaviti tačno u ponoć. Pored benda za vaš provod biće zaduženi i poznati Dj Viiper i Dj Njegoš, koji će za miks pultom napraviti pravo ludilo. Očekuje vas pravi spektakl!

splav River

Što se rezervacija tiče, u zavisnosti od položaja u klubu, barski sto biće vam dostupan po ceni od 20€ i 30€, a na poklon dobijate flašu domaćeg pića po izboru. Ukoliko rezervišete visoko sedenje, koje je dostupno po ceni od 90€ ili 120€, takođe u zavisnosti od položaja, gratis dobijate jednu flaša stranog pića po vašem izboru. Mini separe koštaće 150€ uz gratis flašu stranog pića po izboru i šampanjac. Cena separea iznosi 250€, a dobijate gratis dve flaše stranog pića po izboru, kao i šampanjac. VIP separe koštaće 350€, takođe uz gratis dve flaše stranog pića po izboru i šampanjac. Rezervacija delux separea iznosiće 450€ ili 500€, u zavisnosti od položaja u klubu, a dobijate gratis tri flaše stranog pića po izboru i šampanjac.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć na splavu River, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.
Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com