Loft, vesti

Novosadska barbika u Loftu.

Proteklog vikenda u  najboljem klubu u gradu, u klubu Julian Loft nezaboravan provod imali su mnogi. Sinoć je bila Hennessy Special Party, a naši fotografi su uhvatili delić atmosfere. I ovog vikenda nisu nam promakli poznati u provodu.

klub Julan Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Fotografi portala beogradnocu.com, spajajući posao i zadovoljstvo, sinoć su u klubu Julain Loft usnimili novosadsku barbiku Natašu Bekvalac, koja je svojom pojavom privukla veliku pažnju, i nesumnjivo bila atrakcija večeri.

Nataša Bekvalac je nedavno bila na meti kritike kada je promovisala novi singl “Najgora”, ne zbog pesme, već zbog nove frizure. U njenu zaštitu stala je Bojana Rajić: „Da je poznajete upola koliko je ja poznajem, voleli biste je iz dubine duše. Jer ona se da voleti! Ume da voli, ume da se da, i ume da bude prijatelj kad niko nije“ napisala je nekadašnja manekenka. Izgleda da je Nataša pronašla način da zaboravi negativne komentare, tako što će se prepustiti najboljem provodu u gradu.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Mnoštvo poznatih očekuje se i u narednom periodu, jer ovo mesto zadovoljava apsolutno sve svetske standarde, što VIP ličnosti umeju da prepoznaju. Proverite i vi zbog čega je klub Julian Loft tako brzo postao vodeće mesto za provod u gradu.

klub Julian Loft

Fotografisano u Klub Julian Loft

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Julian Loft. Kao što već znate, rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju dešavanja na ovom sjajnom mestu, pogledajte našu galeriju fotografija. Kada budete videli najinteresantnije momente iz kluba Julian Loft on će nesumnjivo postati vaš izbor broj jedan. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com