Najave, vesti

Obezbedite svoju kartu na vreme.

Već je uveliko počela prodaja karata za jubilarni koncert naše velike dive Dragane Mirković. 3. oktobra u Kombank Areni, povodom 30 godina uspešne karijere, jedna od naših najvećih zvezda prirediće vam spektakl.

Dragana Mirković

Očekuje vas spektakl svetskih razmera na najvišem mogućem nivou, jer će Dragana svojoj publici pružiti nezaboravan koncert. Spremite se da celo veče budete na nogama i uživate u najvećim hitovima ove dive. Koncert počinje u 20h, a vaš oficijalni medijski sponzor beogradnocu.com će biti zajedno sam vama na koncertu.

Dragana Mirković

Ne propustite da čujete najveće hitove Dragane Mirković i rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com! Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online. Karte za koncert su u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara.

Cene karata u pretprodaji:

1.000 dinara (nivo 400 II kategorija),

1.200 dinara (nivo 400 I kategorija),

1.500 dinara (parter),

1.800 dinara (nivo 200 III kategorija),

2.000 dinara (nivo 200 II kategorija),

2.200 dinara (nivo 200 I kategorija),

2.000 dinara (fan pit),

1.500 eura (vip loža sa 20 karata, 10 sedećih mesta i 10 stajaćih mesta sa 1 flašom šampanjca Moet, 1 flašom viskija Johny Walker, 1 flašom vodke Smirnoff, 10 energetskih pića Red Bull).

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online i rezervišite ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!

 

beogradnocu.com