Najave, vesti

Objavljena mapa Serbia Wonderland-a.

Pripreme za najveći festival elektronske muzike ovog leta u Beogradu polako se privode kraju, s’obzirom da je do velikog Serbia Wonderland Open Air-a ostalo još samo tri dana. Atrijum Beogradskog sajma, prostor pod otvorenim nebom ispred Hale 3, za ovu priliku biće pretvoren u magičnu Zemlju Čuda, sa svim detaljima koji su neophodni kako bi se upotpunila festivalska atmosfera na Serbia Wonderlandu.

„Jako smo uzbuđeni zbog toga što se festival bliži. Kao što smo i obećali spremamo veliki muzički i scenksi spektakl. Pozivamo sve ljude koji su raspoloženi za sjajan provod ovog vikenda da svoje karte nabave na vreme i ne propuste prvi Serbia Wonderland na otvorenom koji predstavlja korak ka stvaranju velikog regionalnog festivala u narednim godinama !!“, kažu iz Jungle Tribe organizacije.

Kapije festivala otvoriće se u petak u 20h, kada će ujedno krenuti i muzički program festivala koji će imati priliku da otvore domaće DJ zvezde. U isto vreme krenuće i program Serbia Wonderland Cinema Zone i brojna druga dešavanja, organizovana na ovogodišnjem Open Air Festivalu. Možete pogledati i kompletnu mapu festival :

Wonderland

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online možete obezbediti svoje ulaznice za spektakularni Serbia Wonderland Open Air Festivalpo fantastičnoj ceni od 1500 dinara. Plaćanje je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

 

beogradnocu.com