vesti

Od sada i petak na Promaji.

Popularna prestonička kafana za svoje goste otvara još jedan dan za nezaboravni i neponovljivi provod. Naime, zbog jako velikog interesovanja kafana Promaja ove nedelje otvara i petak. Prvi u nizu, 6. decembar, obeležiće nastup Olje i Shrikan Benda.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Nadomak Brankovog mosta, u srcu starog Beograda, krije se najbolji provod. Na vama je da proverite zašto. Ne propustite uvek dobro raspoloženje, druželjubive goste i spektakl koji ne izostaje. Očekuju vas pristupačne cene, najlepše devojke, i naravno, najbolja muzika.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Samo dan nakon Olje i Shrikan Benda, u subotu 7. decembra, u kafani Promaja nastupa Full Bend. Uz ovaj sastav provod nikada ne izostaje, a atmosfera je uvek dovedena do usijanja. Ne propustite jedinstveno prestoničko uživanje.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ove subote provoditi sa vama u kafani Promaja. Kako su proteli prethodni događaji u kafani Promaja, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Promaja, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com