Najave, Plavi Anđeo

Večeras, u kafani Plavi Anđeo, za Vas pevaju Mišel Gvozdenović Zvezda Granda i Sanja Rilaković Barbi, učesnica rijalitija Maldivi. Na promociji je vino kuće( belo, roze, crveno) 0.2l za samo 120 dinara. A kako ste navikli da kafana Plavi Anđeo za Vas radi tokom cele nedelje, nemojte propustiti najbolji provod u gradu, jer vas u sredu  čekaju Marija Šolaja i Stevan. Sredom imate promociju koktela za samo 220 dinara, a za sve devojke koje dođu do pola 12h dobijaju gratis koktel. Četvrtak je rezervisan za Plavi Anđeo bend: Milicu i Stevana, a flaša Smirnoffa i 4 Red Bulla biće 4200 dinara. U petak će  nastupiti Slavica Miletić i Sanja Rilaković Barbi uz promociju Ballantines i 4 Red Bulla za 4200 dinara. Subota je rezervisana za  Nemanju Zlatanović i Jovanu J.T.Tančić i promocija Johnny Walkera Red za samo 4950 dinara. U nedelju će Intimo Band, uz trbušnu plesačicu Nevenu Salome i promociju Jegera od 150 dinara, ali i nargile za 400 dinara, atmosferu zagrejati do usijanja!

kafana-plavi-andjeo-devojka1

kafana-plavi-andjeo-devojka

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

 

kafana-plavi-andjeo-devojke

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana-plavi-andjeo-koktel

Fotografisano u Kafana Plavi Anđeo

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com