Štikla i Burence, vesti

Odbrojavajte do ponoći uz kafanski provod.

Kafana Štikla i Burence za Pravoslavni novu godinu priprema fenomenalan ugođaj za sve svoje drage goste. Za svega 990 dinara, imaćete mogućnost da provedete Novu godinu sa najboljima, među najboljima i u najluđoj atmosferi u uvek fantastičnoj kafani Štikla i Burence.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

U cenu karte je uračunata besplatna flaša pića, koja vas čeka na stolu, za kojim ćete igrati i pevati do zore, pa opet. Miroslav Mirče Radulović, oduševiće vas čim kročite na ulaz kafane na Vračaru. Kafana Štikla i Burence, veoma je slatka, a za Novu godinu biće stecište svih vaših očekivanja spojenih u jedno nastup nepovoljivog Mirčeta Radulovića i neodoljivu prijatnost kafane Štikla i Burence koja će samo za vas sijati kao nikada.

kafana Štikla i Burence

 Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Veliki kafanski majstori pozdravljaće vas sa zidova i mamiti vas da samo za jedno veče doček Pravoslavne nove godine doživite po tri kafanske sudbine, pa nek ide život. Kafana Štikla i Burence je sinonim kafanskog savršenstva, onog iz pravih, starih, onih najboljih kafanskih pesama, koje će samo za vas i najbolji doček veka 13. jaunara izvesti vaš Mirče Radulović u amamu najzanosinijih provoda u kafani Štikla i Burence.

kafana Štikla i Burence

Fotografisano u Kafana Štikla i Burence

Rezervišite sve provode u jednom u kafani Štikla i Burence na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za  noćni život Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata za doček Pravoslavne nove godine na željenu adresu na teritoriji Srbije i u  inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com