Najave, Stari Blay, vesti

Odbrojavanje može da počne: Večeras se otvara kafana Stari Blay.

Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo večeras. Ovog četvrtka, 21. maja, otvara se najveća kafana na reci - Stari Blay, koja po svemu sudeći preti da postane vodeća kafana po gradu. Osim komfornosti i velikog prostora kafana Stari Blay nudi autentičan enterijer, koji izgleda kao pravi jedrenjak iz 15 veka. I to ne bilo kakav, nego luksuzan u koji ćete se toliko zaljubiti da ćete se iznova vraćati.

Naravno, ne moramo da naglašavamo da što se tiče muzičkog programa očekujete samo najbolje. A kako i ne bi kada na samo veče otvaranja peva kraljica narodne muzike - fantastična Ana Bekuta, zajedno sa kolegom Petrom Mitićem.

kafana Stari Blay

Drugog dana otvaranja, u petak, 22. maja, za vaš provod do jutra biće zaduženi fantastični Darko Lazić i Jelena Kostov, dok je subota, 23. maj, rezervisana za Ćemu i Aleksandru Prijović. Spremite se za nešto potpuno novo, potpuno drugačije i potpuno zadivljujuće u gradu!

Uživajte kao prava zvezda. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com