vesti

Odličan Plan za najbolji doček.

Za svaku odluku u životu, bilo ona velika ili mala, treba imati Plan B.  Međutim, vaš beogradnocu.com ne želi da vas opterećuje i stvara brige, već hoće da vam prenese gotov plan, a na vama je samo da ga izvršite!

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Ovog puta Plan B je da se 13. januara u ponedeljak pojavite u ulici Mitropolita Petra 8 i provedete najbolji doček Srpske Nove godine. Upravo u istoimenom klubu. Jer, tamo gde je Plan B, plan A je skroz nepotreban!

Event Management kluba Plan B i gospodin Johnnie Walker vas pozivaju na čarobnu i nezaboravnu noć u potpuno renoviranom objektu i klubu čijem uređenju arhitekte ništa nisu prepustile slučaju. Prelepi ambijent popularnog bivšeg kluba Opposite, a sadašnjeg Plana B, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Za vas je pripremljen doček Srpske Nove godine pogodan za svačiji džep sa odličnim muzičkim programom, i naravno, kao što ste već navikli u ovom klubu - sa puno lepih poklona.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Po ceni karte od samo 11 evra, vaše uživanje može da počne. Za muziku je zadužen sjajni Frontman Band, Dj Philips Blue, Dj Velvet, a iznenađenje za sve goste je Trubački orkestar u ponoć.

Organizacija “Johnnie Walker” žurke pripada profesionalnom timu menadžera koji se bavi organizovanjem najrazličitijih vrsta događaja punih 12 godina, a duga tradicija poslovanja jednog od najstarijh ugostiteljskih objekta (ex klub Bardova) u Beogradu, koja datira preko 20 godina, i popularni brend J. Walker, garantuju bogat program, odličnu i profesionalnu uslugu i savršen provod uz naravno, konzumaciju popularnog “Džonija”.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Ove večeri vam je omogućena neograničena konzumacija široke ponude domaćih i stranih pića poput piva, svih vrsta vina, italijanskog Vermuta, Pelinkovca, rakije od kajsije, Votke, Gina, mixeva - đus-vodka, biter-vodka, gin-tonic…Za sve detaljne informacije pogledajte vaš omiljeni portal beogradnocu.com i ne propustite sjajno veče 13. januara u klubu Plan B.

Broj karata je ograničen na idealan broj ljudi shodno kapacitetu kluba, zato rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com