vesti

Odličan program u kafani Balkanika.

Idealan način da provedete ove poslednje prednovogodišnje dane jeste da posetite kafanu Balkanika. Uz pristupačne cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuju vas najbolji zvuci muzike u gradu. Večeras 27. decembra zabavljaće vas Tabu Bend & Marija Galić Solaja koji će vam zasigurno prirediti nezaboravnu atmosferu. Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije!

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Svakog vikenda centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Balkanika. Koncipirana tako da loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru pažnje, ova kafana vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom.

Iz nedelje u nedelju dobra muzika dominira spektakularnim večerima, a provod u Balkanici traje do jutra. Samo u subotu budite pravi boem uz ovaj neverovatnog Filipa Mitrovića, a u nedelju 29. decembra uz Slobodana Miletića koji će vam prirediti maksimalnu zabavu.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Ponedeljak je dan za veliko iznenađenje koje vam je spremila kafana Balkanika, a čeka vas nešto silno. Ne propustite! Poslednji dan u godini, proslavite doček i ulazak u Novu 2014. samo u ovoj sjajnoj kafani. Sledi vam odlična žurka i puno pozitivnih vibracija.

Ukoliko propustite ovo veče, sutradan vas očekuje žurka za reprizu Nove Godine, uz puno prijatnih iznenađenja. Nakon što se odmorite i napunite baterije, dođite u petak 3. januara, i započnite nove dane Nove godine samo u kafani Balkanika uz fenomenalni Tabu Bend i Mariju Galić Solaju.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Uostalom, dokaze vrhunskog provoda u ovoj kafani možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u kafani Balkanika i spajajući posao i zadovoljstvo beleže vaše najlepše i najinteresantnije momente prestoničkog provoda.

Rezervacije za večerašnji provod, kao i za sva predstojeća dešavanja u kafani Balkanika, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda

 

beogradnocu.com