Beograd, Najave, Najbolje kafane

Kafana Bajka Vas poziva da okusite najbolju zabavu ovog vikenda. U ovog kafani za Vaše dobro raspoloženje večeras će se pobrinuti Katarina Jović, Marko Petrović i Suzana Suzy Bogdanović, kao i Zvezda Granda Nemanja Rajak i Antipiko bend. Kako bi provod bio kompletan na akciji će biti rakije 0,25L po ceni od 999 dinara, a tu je i oval meza Bajka za 500 dinara.
Bajka - 3

Fotografisano u kafani Bajka

Bajka - 2

Fotografisano u kafani Bajka

Sutra Vas čekaju Suzy i Miomir Mita Petrović, a možete se rashladiti uz litar-litar po ceni od 1000 dinara, a tu je i oval meza Bajka za 500 dinara. Vaše je samo da odaberete belo ili roze vino. Dođite u Bajku i očekujte dobar provod.

Bajka - 1

Fotografisano u kafani Bajka

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Bajka - 4

Fotografisano u kafani Bajka

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com