Beograd, Najave, Restoran, vesti

Restoran Vagon Victoria Gastro Station je najpoznatiji gastronomski voz, pristao je u stanicu između novobeogradskih blokova i čeka nove putnike da krenu na najlepše gastronomsko proputovanje kroz svet. Ove subote pripremio je sjajan program u cilju vašeg maksimalnog uživanja i opuštanja. Naime, večeras će vas zabavljati Blah Blah bend i prirediti vam nezaboravno veče! Ne propustite priliku da se provedete jedinstveno i iskusite sve čari kuliranskih specijaliteta uz širok asortiman kvalitetnih pića. Spremite se za pozitivnu atmosferu i vrhunski provod! Vidimo se od 21h!

Restoran-Vagon-Victoria-Gastro-Station-enterijer5

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Restoran-Vagon-Victoria-Gastro-Station-enterijer9

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com