Fensi Kafana, vesti

Oduzima dah.

Fensi Kafana stekla je renome kao malo koja druga kafana u gradu i uspešno ga čuva i nadograđuje, svojom besprekornom, uslugom, repertoarom. Dragi Domić, Sanela i Fensi bend u četvrtak će podići celu kafanu na noge i žar te atmosfere će se preneti na sve goste koji već sa vrata počinju da igraju. Kafana Fensi Kafana je prva kafana koju ste prepoznali kao nepogrešivo sjajnu, kafana sa kojim neumorno delite sve i svakom posetom joj sve više i više pripadate, jer kafana Fensi Kafana je nastala od vaših želja.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kafana Fensi Kafana dobitna je kombinacija za svaki izlazak sa njom ste uvek u plusu i uvek se provedete bolje nego što očekujete. U petak u Fensi Kafani čeka vas pravi spektakl, Katarina Živković i Fensi Bend će se svojski potruditi da ovaj petak bude više nego poseban, da razdrma sve vaše kafanske predrasude i uvede vas u eru beskrajnog veselja, jer to ume samo kafana Fensi Kafana, a pomažu joj svakog petka Katarina Živković i Fensi Bend, ekipa koja izviruje iz vaših snova, ekipa za idelanu kap kafanskog veselja. Nenad Cvijetić i Sanela sa vama su u subotu, tada kafana Fensi Kafana radi u punom sjaju, vaše raspoloženje je sat prema kom se rukovodi, a vaša radost energija kojom se napaja, kafana Fensi Kafana je odavno prestala da bude kao druge kafane, ona je stepenik više ka idelanom kafankom provodu onom koji uvek proživite za jednim stolom, pred jednom čašom do pola ispijenom, takav doživljaj onaj iskreno kafanski i lagodno boemski pruža vam kafana Fensi Kafana sa svojim divnim izvođačima Nenadom Cvijetićem i Sanelom.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Sjajna Andreana Čekić i Kosmajac su vaši nedeljom, a to znači da sedenja nema, i sam prag kafane Fensi Kafane pleše u zavodljivom ritmu kada oni nastupaju, savršen su spoj omamljive zabave i kafanskih slabosti, kafana Fensi Kafana je vešta gospodarica vaših čula i dirigent najproslavljenijih provoda, a Andreana Čekić i Kosmajac savršen medijum do idealnih noći, noći koje se ne samo pamte, nego nanovo prizivaju i priželjkuju. Kafana Fensi Kafana je čarobnjak kog nosite u sebi i kada god zaigrate tu beskrajnu čarolju kroz najlepši provod puštate da diše i živi punim plućima. Kafana Fensi Kafana je vaš idealan izgovor da zanoćite u zagrljaju najlepših provoda, da zarakijate, da se zapevate, da zabarovate sve što ne govori kafanskim jezikom, a kafana Fensi Kafana vam u tim predivnim i nezaboravnim noćima iskreno pruža prijateljsku pesmu i ruku.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Lepe trenutke u kafani Fensi Kafana, da biste upoznali drugo lice kafanskog života možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Reperoar kafane Fensi Kafane mi odlično znamo i uz njega ćemo sa vama rado da zaigramo.

 

beogradnocu.com