vesti

Oktoberfest vikend na kafe splavu My Way!

Novootvoreno mesto u Beogradu, kafe splav My Way i ovoga puta je mislio na vas i spremio vam nesvakidašnju i nezaboravnu žurku koja će trajati čak dva dana!

Naime, u subotu 28.septembra očekuje vas originalni Oktoberfest vikend u ovoj fantastičnoj veseloj oazi na vodi.

Prvog dana počinje zagrevanje uz dobru muziku, piće i hranu. Ispijaće se jedno od najboljih piva Pauliner, do kasno u noć, koji će naravno imati promotivnu cenu. Pauliner je jedan od osnivača Oktoberfesta i svojim fantastičnim ukusom i aromom, dokazao se da je jedan od najpopularnijih piva. Kako bi celodnevni dan izdržali, kafe splav May Way vam deli besplatnu klopu, gratis šotove i sjajne rakije. Fantastična žurka uz dobre ljude i puno smeha nastavlja se do ranih jutarnjih sati.

Zatim,kad se dobro naspavate, opet pravac na kafe splav My Way! Sutradan, u nedelju 29.septembra, ponovo će vas sačekati vrhunska atmosfera. Toči se pivo jedinstvenog Pauliner-a, koji je naravno, na promociji, deli se kikiriki i trazi se pobednik u beerpongu!

Jedino alkoholno piće koje je uspelo sebe uzdignuti i stvoriti usku vezu sa sportom je pivo. Zato su ljubitelji i fanovi piva otišli korak dalje i smislili sport u kome naše omiljeno piće učestvuje i direktan je cilj igre. Osmišljena je igra koja kombinuje ping-pong i pivo i prirodno je dobila ime beerpong. Ovaj humani sport omogućuje gubitniku instant utešnu nagradu u vidu ispijanja čaše piva u koju mu je protivnik uspešno ubacio lopticu. Nije potrebna posebna kondicija osim tolerancije na alkohol.

Druženje, smejanje, pevanje i uživanje. Samo za vas dva dana na kafe splavu My Way! Ne propustite sjajnu žurku i dođite da uživate u Oktoberfest vikendu koji počinje u subotu 28.septembra.

Rezervacije za Oktoberfest i sva ostala dešavanja na kafe splavu My Way, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com