Sindikat, vesti

Oliver Stoiljković  na Sindikatu.

Svakog petka na splavu Sindikat nastupa talentovani Oliver Stoiljković sa bendom. Ni ova nedelja nije izuzetak, tako da vas na splavu Sindikat očekuje najbolji početak vikenda uz fantastičnu živu svirku.

Oliver Stoiljković, koji važi za jednog od najpopularnijih klupskih pevača u Beogradu, postao je popularan tokom devedesetih godina, a iza sebe ima nekoliko albuma. Prvi je "Uklet od ljubavi”, na kojem je radio kao kompozitor i tekstopisac. Nakon toga objavio je albume “Nemoj plakati i “U tvojim očima”. Četvrti album "Lavina" snimio je 2002. godine, a 2008. godine mladi gitarista Uroš Teofilović uradio mu je aranžman za novi singl “Otkucaji”. Posle duže pauze, juna ove godine, pop pevač Oliver Stoiljković izdao singl "Ljubav od papira", za koji je uradio i video izdanje.

Sindikat

Fotografisano na Splav Sindikat

Sindikat

Fotografisano na Splav Sindikat

Sarađivao je sa mnogim poznatim imenima srpske muzičke scene i jedan je od najbukiranijih izvođača, što je posledica fenomenalne atmosfere koju uvek napravi gde god da nastupa. Upravo zbot toga portal beogradnocu.com neće propustiti njegov nastup na splavu Sindikat, već će se provoditi, ali istovremeno i beležiti objektivom vaše najluđe momente.  A kakav je provod inače na splavu Sindikat, pogledajte u našoj galeriji.

Da biste se proveli bolje nego ikada, rezervišite svoje mesto na vreme! To možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com