Sindikat, vesti

Slikano na Splav Sindikat

Oliver Stoiljković otvorio Sindikat.

Proteklog vikenda su se otvorili mnogi klubovi na vodi, a među njima i splav Sindikat. Petak veče je otvorio bend Olivera Stoiljkovića koji će tokom cele letnje sezone pevati u ovom klubu svakog petka. Ekipa sajta beogradnocu.com je tom prilikom razgovarala sa Oliverom Stoiljkovićem koji nije krio naklonost prema splavu Sindikat.

Sindikat je kao letnja varijanta kluba Box gde sam nastupao tokom cele zime i obožavam ovo mesto. Prošle godine smo takođe nastupali na Sindikatu i veoma mi se dopada ekipa sa kojom tamo sarađujem kao i ljudi koji tamo izlaze. To je jedna kulturna i fina ekipa.

Splav Sindikat je u petak bo prepun, a među poznatim gostima našla su se i dva manekena. Vlada Vuksanović je došao na splav Sindikat gde je sa prijateljima popio piće i uživao u muzici. Zadržao se veoma kratko, pretpostavljamo, da bi obišao i druge klubove koji su se otvorili takođe u petak uveče. Zato je maneken Nemanja Lisov koji je inače nedavno doputovao iz Dubaija gde trenutno radi uživao u ludom beogradskom provodu na splavu Sindikat do jutra.

sindikat sank

Slikano na Splav Sindikat

Otvaranje je zabeleženo kao fenomenalna žurka kakva goste splava Sindikat, zasigurno očekuje svakog sledećeg petka.

Iskoristili smo priliku i pitali Olivera da li planira letnji odmor.

Mislim da ćemo moji prijatelji iz benda i ja otići na jedan kolektivni odmor, svako sa svojim društvom. Pevamo u još dva kluba i zaista smo zauzeti tokom čitave nedelje, pa smo odlučili da napravimo pauzu i vratimo se na scenu u punoj formi.

Iako planiraju odmor, momci i devojka iz benda Olivera Stoiljkovića uopšte nisu delovali umorno, već naprotiv, energično su pevali do jutra i svojim nastupom oduševili sve prisutne goste. Ekipa sajta beogradnocu.com je posetila ovaj događaj i u galeriju svojih slika smestila još jedan vrhunski provod u Beogradu.

sindikat masa

Slikano na Splav Sindikat

 

beogradnocu.com