Ona Moja, vesti

Oliver Stoiljković u kafani Ona Moja.

U kafani Ona Moja sve je na visini izvođači, atmosfera, gosti i kvalitet sve samo za vas i vaš nezaboravni provod.  Kafana Ona Moja na Vračaru  nosilac je fenomenalne boemske  atmosfere koja vas obuzima u potpunosti.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Sreda je rezervisana za Olivera Stoiljkovića, ovaj harizmatični izvođač lako osvaja sve goste i ljudi se uvek vraćaju da ga čuju i uživaju u fantastičnoj atmosferi koju Oliver Stoiljković priređuje za najdivnije goste i uvek iznenađuje boljim repertoarom i obogaćenim nastupom.

U četvrtak u kafani Ona Moja, čeka vas najbolji bend svih vremena Decibel Bend, oni znaju šta je prava pesma i pravi merak, sa njima nema stajanja igra se i peva dok se ne padne pod sto. Petkom je sa vama Orkestar ''Komšije'', te žice, ta emocija koja će vas i raspevati i raniti postoji samo u prekrasnoj kafani Ona Moja. Orkestar ''Komšije'', dira tačno tamo gde treba i vaš provod i zadovoljstvo u rukama su najboljih, provešćete se kao nikada i poželećete da se uvek vraćate u najbolju i najmiliju kafanu Ona Moja.

kafana Ona Moja

 Fotografisano u Kafana Ona Moja

Subota se zove Acoustic Bend, atmosfera seže do plafona, tada igraju i najveći mrgudi, kafana Ona Moja, svojom vrhunskom uslugom i božanstvenim cenama pokazuje duboko poštovanje prema svim svojim gostima i zato vam je i darovala fantastični Acoustic Bend koji će vas oboriti s nogu.

Kafana ne bi bila kafana bez Džonija i Workers-a, oni nastupaju i pevaju sa vama nedeljom, o njima posebno ne treba pričati, dovoljno je da ih jednom čujete i zaljubićete se i u njih i u kafanu Ona Moja bespovratno.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja fantastičan je izgovor da svoje najlepše trenutke ostavite upravo u kafani. Rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Objektivi naših fotografa zabeležili su najbolje kafanske trenutke, a sada čekamo da zabeležimo i vaše.

 

beogradnocu.com