vesti

Omiljena Mala Moja.

Kafana Mala Moja iz nedelje u nedelju nudi sve bolji provod, uz pristupačne cene i fantastični muzički repertoar. Ove srede vašu noć senzacionalnom učiniće Decibel Bend, dok vas već u petak očekuje čuveni Acoustic Bend, koji uvek napravi sjajnu atmosferu. Subota je rezervisana za igranje do ranih jutarnjih časova uz Tango i Cash.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Koji god dan da odaberete za vaš provodu kafani Mala Moja, nećete se pokajati. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, kafana Mala Moja neodoljivo privlači boeme, a loše mesto u ovoj kafani ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Intimna, prijatna, Mala Moja je takva da ćete je zavoleti na prvi pogled, čašu ili pesmu.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Mala Moja. Fotografije će vas nesumnjivo inspirisati da Mala Moja postane obavezni deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com