Kolumne, Razno, vesti

I ona ima tajne: 5 stvari koje ona čuva samo za sebe.

Daće vam svoje telo i svoje srce, ali velike su šanse da će određene stvari da zadrži samo za sebe. Želite da vam ih otkrije? Pre nego što krene da kopate, naučite šta njene tajne govore o vašoj vezi i da li je iskrenost uvek prava stvar.

1. Broj njenih seksualnih partnera. Taj broj može biti ili veći ili manji nego što izgleda. Ali se plaši da ćete da je osuđujete u oba slučaja. I u pravu je.

2. Uhodi bivšeg dečka na fejsbuku. Biti opsednut bivšim može biti smrtna kazna za sadašnju vezu. Svakako bi bilo pogrešno da je to i pitate.

3. Koristi vibrator.. I to često. Svesni ste i sami. Ako ste u monogamnoj vezi, ne mora da znači da ne možete i sami da se zabavljate. Jer ne radi samo ona to. Zar ne?!

4. Ne izgleda uvek savršeno. Kao i svako žensko, voli da je vidite u njenom najboljem izdanju. Udelite joj kompliment ujutru kad se probudite zajedno.

5. Imala je i bolji seks. Čisto fizički, naravno. Ali umesto da je pitate da li je zadovoljna, bolje da je pitate šta možete da učinite da bude bolje.

 

beogradnocu.com