Ona Moja, vesti

Ona je tu, za svaku priliku.

Košarkaši grčkog Panioniosa, iako su sinoć izgubili utakmicu protiv Crvene Zvezde, noć su završili u kafani Ona Moja. Košarkaši Crvene zvezde Telekom došli su do učinka 2-1 u trećem kolu druge faze Evrokupa savladavši sa rezultatom 84:64 Panionios, potpuno iznenadivši atinsku ekipu svojim sjajnim nastupom u hali Pionir.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Iako je Zvezda ušla kao favorit, ekipa Panioniosa se dobro držala zaustavljajući tranziciju i ofanzivni skok crveno-belih, dok im je u drugom delu meča popustila koncentracija, što je bilo dovoljno da se odlepe na 26 razlike. Bez obzira na sve, atinska ekipa zadovoljna samim doživljajem hale Pionir i poznatih navijača koji prave jedinstvenu atmosferu, uputili su se noćnim ulicama Beoograda koje su ih odvele do kafane Ona Moja na Vračaru.

Oni su se fenomenalno provodili u ovoj, možda najpopularnijoj kafani u Beogradu. Uz nastup Goce i Olivera Stoiljkovića, svakako je bila vrhunska atmosfera u krcatoj kafani Ona Moja. Ukoliko vas interesuje kako je izgledala sinoćna žurka i izlazak košarkaša Panioniosa, možete pogledati fotografije vašeg omiljenom portala beogradnocu.com i uveriti se u pravi provod koji ovde ne izostaje.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Najveću pažnju prisutnih igrača privukao je Uroš Duvnjak, koga pamtimo iz ljubavne priče sa pevačicom Katarinom Ostojić – Kajom. Naime, posle samo 3 meseca zabavljanja, Duvnjak je Kaju zaprosio preko facebook-a, ali brak se nažalost okončao posle samo godinu dana. Svi igrači grčkog Panioniosa koji su se sinoć našli u beogradskoj kafani Ona Moja uživali su u hitovima Olivera Stoiljkovića i sjajnoj atmosferi koja svakog dana vlada u ovoj popularnoj kafani.

Ne propustite narednu žurku koja je već večeras, kada ćete moći da uživate uz Mirjanu Milosavljević i Aleksandra Živanovića. Kao i svakog četvrtka u kafani Ona Moja, ovaj uigrani dvojac će vas zabavljati celu noć. Aleksandar Živanović, pored pevanja svira  nekoliko instrumenata - klavir, gitaru, bubanj, a bavi se komponavanjem i piše tekstove. Mirjana Milosavljević je učestvovala u takmičenju Zvezde Granda 2011. godine i ušla u prvih 15. Prošle godin snimila je pesmu “Amore”.  Ne propustite da večeras čujete ovaj nadaleko čuveni tandem.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U iščekivanju narednih žurki u kafani Ona Moja, ali i košarkaških utakmica, pogledajte našu galeriju fotografija. Delić atmosfere biće vam dovoljan dokaz najboljeg prestoničkog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme, a to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com