Najave, Ona Moja, vesti

Ona je uvek tu.

Ona Moja neizbežna je ove nedelje! Sreda 7. maj je pravi dan za provod jer vas u ovoj vrhunskoj kafani očekuje provod epohalnih razmera, za koji će se pobrinuti Žile Hram. Međutim, to nije sve! Tu je i specijalna promocija bokala bilo koje rekije - 2+1! Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da se provedete bez brige o svom novčaniku.

ona moja (1)

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Četvrtak je takođe pravo vreme za uživanje, za koje će se pobrinuti Mirjana Milosavljević, Aleksandar Živanović i Decibel
bend.  Već tradicionalno, tu je i promocija "NAMEŠTAJA" po ceni od 990 dinara. U petak vas očekuje gost iznenađenja, subota je rezervisana za Akustik bend, a u nedelju će vas oduševiti Džoni i Vorkesi: Nedelju ćete takođe pamtiti po tome što na svaka četiri piva, bilo koja, jedno časti Ona Moja.

ona moja (3)

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com