Ona Moja, vesti

Ona Moja i Mesec ljubavi.

Godina je tek počela, a mnogima je već donela mnoštvo lepih iznenađenja. U takvom duhu se nastavlja i tokom februara. Kafana Ona Moja nudi vam idealan način da se provedete sa dragim osobama, ali i da za to osvojite vredne nagrade.  Kako kažu iz One Moje, februar je mesec ljubavi i vina, a najkraći mesec u godini idealan je za nove ljubavi i učvršćivanje starih. Upravo u tom stilu organizuje se i  Mesec ljubavi u kome će zaljubljeni parovi koji se budu fotografisali u kafani, ući u izbor za sjajne nagrade.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Princip je sledeći: par se fotografiše, objave se njihove fotografije u posebnom albumu na zvaničnoj FB stranici kafanaonamoja, taguju se i glasanje kreće. Par koji bude imao najviše lajkova dobija vrednu nagradu – organizovanje veridbe u Onoj Mojoj, drugoplasirani dobija putovanje, kao i trećeplasirani, a ostalih dvadeset parova dobijaju vredne nagrade naših sponzora. Dakle, volite se, i pokažite celom svetu vašu ljubav. Slikajte se u Onoj mojoj tokom februar i osvojite vredne nagrade!

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U Onoj Mojoj vas naravno očekuje izvanredan muzički repertoar, koji će inspirisati i rasplamsati vašu ljubav i strast. Prva nedelja februara već nudi neponovljive izvođače koji prave vrhunsku atmosferu. Subota 1. februar rezervisana je za Acoustic Bend, dok će vas 2. februara, u nedelju, zabavljati Džoni i Workersi.  Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da Ona Moja bude deo vašeg izlaska.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com