Ona Moja, vesti

Ona Moja – ona prava.

Ona Moja, jer bez nje ne može da prođe ni jedan dan. Ona Moja, zato što je uvek tu da uveseli i da razume. Ona Moja, zato što bez nje ništa nema smisla. Ona Moja, zato što je najbolji izbor! Od večeras u kafani Ona Moja u ponudi rakija je i nova dunja, a sve voćkice koje budete ćeleli da pijete, na dva poručena bokala, treći gratsis.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ove nedelje u kafani Ona Moja očekuje vas vrhunski provod, na koji ste uostalom već i navikli. Za vaše nezaboravno veče ove srede 4. decembra pobrinuće se Katarina Didanović i Acko Petrović, dok će vaš provod u četvrtak upotpuniti Decibel bend. Maksimalnom provodu u petak doprineće Stara tambura uz najlepše starogradske numere, dok vas u subotu očekuje Akustik bend. Nedelja je rezervisana za Džonija i Vorkerse.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Iz ove popularne kafane poručuju “Dom je tamo gde je Ona Moja”, a vi se uverite zašto. O najboljem boemskom provodu i izvanrednoj kafanskoj atmosferi uz Onu Moju govore i fotografije na našem portalu. One će vas nesumnjivo inspirisati da Ona Moja postane vaš omiljeni deo noći.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Ona Moja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com